Update dan Publish!

Assalammualaikum.. Hai semua.. Selamat Petang.. Flying kiss sikit.. Untuk girl sahaja.. Heee Harap semuanya alhamdulillah sihat.. Petang-petang macam ni selalunya luangkan masa dengan keluarga kan..? Tak pun ada yang pergi kenduri kahwin..? Tak pun pergi bercuti time cuti raya cina ni..? Tak pun tengah tidur membongkang..? Hahahahaha Tak pun ada yang berlonggok dengan family, borak-borak, tonton televisyen sama-sama cerita sinetron indon kan, keluar makan dengan family, yang tersayang ke kan.. Apa-apa pun, walau dimana pun kamu semua berada, please jaga diri tau sebab jalan sekarang jem. Terutama sekali esok hari. Last day cuti, ada yang cuti seminggu, ada yang akan start kerja lusa. So, mungkin esok jalan akan jem.



Hilang followers tak apa. Jangan hilang Allah.. sobs sobs sobs.. Buka blog je, eh dah berkurang followers aku? Mentang-mentang dah tahu blog boleh unfollow, korang pun pakat ramai-ramai unfollow kita kan.. Baik mengaku.. Hahahaha.. Tak adalah gurau je. Mungkin diorang ingat aku dah tak update blog lagi dah agaknya. Yela, sekarang dah tak rajin dah nak hadap benda alah ni lagi.. Ada yang lebih penting daripada natang ni weh. ahahahahaha tapi sebab minat, aku create juga. Huhuhu saja share-share cerita time petang macam ni kan. Dulu, aku rajin weh. Rajin gila blogwalking, tinggalkan komen, tinggalkan pesanan kat chat, rajin follow blog orang, rajin main edit-edit blog(kadang tangan aku ni gatal, blog dah comel pun aku nak ubah lagi..eee), rajin join contest segmen Giveaway.. Sekarang mana ada dah. Korang pun perasan kan..

Yang aku tahu, aku update blog pepanjang lebooo, then publish!
Update blog, then publish..
Update, publish..
Update, publish..
Up, pub...




Contohilah aku weh.. Sobs sobs sobs... (Tak payah nak sobs sobs sangatlah makcik oii..) 
Entahlah.. Sekarang aku semakin sibuk. Sibuk dengan kerja-kerja duniawi. Tolong ibu buat kuih, kemas rumah, macam-macamlah.. (sekarang ai dah jadi wanita sejati dah tau uallss.. eeee yuckss) Pagi cari rezeki sampai jam enam petang. Malam luangkan masa dengan family, tolong apa-apa yang patut.. kadang urut ibu, sebab kadang ibu sakit-sakit, sengal lah. (dah boleh kahwin dah kan kan..? dah boleh jadi isteri dah kan kan..? cettt isteri lah konon.. forget it!) So, pada aku, walaupun aku dah berumur 21 tahun, walaupun aku masih belum berumah tangga, tapi nampak gaya macam dah anak sepuluh dah kan kan..? (okay dah start dah merabann dia..) Hehehehe gurau.. Ehem serius balik. Even aku sibuk macam mana sekali pun, macam yang pernah aku bagi tahu, aku akan tetap ambil sedikit masa untuk update blog yang tak seberapa and entah apa-apa ni.. heeeee.. Oleh kerana, aku dah hilang beberapa followers, maka aku perlu gunakan strategi yang baru untuk attract readers semula.. Macam dedulu.. Kikikikiki...

Tengah-tengah ada masa, ada mood ni.. Blogwalking la sekejab.. Kerja pun dah settle.. Sebulan sekali kita akan update blog.. Boleh dak? Okey la tu. Setahun, 12 entry.. Eh dah macam krik krik lah pulak.. zzzzzzzzz..

2 comments:

  1. hihi xdk la sis unfollow,sekrg ni pihak blogspot tgh mengila dy remove mana follower kita yang follow guna akaun selain google.blogspot belagak x moh join dgn media lain huhu.yan pon dh kna dekat 300 ++ dh kena remove (T_T)

    ReplyDelete
  2. good morning sponsor :D hehe qila singgah :D

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..