Whohaa.com : Kumpul Point dan Tebus Hadiah!


Nuna rasa exited sangat nak update pasal Whohaa.com ni sebab dah lama sangat tak update.. Dulu masa tahun 2013.. Hah hamek kaw.. Lama bebenau tak update.. Nuna selalu jugalah update pasal Whohaa.com ni.. Tak adalah selalu.. Dalam dua minggu sekali ke.. Hah macam tu lah. Ada masa lapang, check Whohaa.com, tengok2 ada bonus point, lepas tu hadiah pulak bertambah, macam-macam lah.. Dekat setahun Nuna tak buka account Nuna, Ehek Ehek happylah jugak sebab ada bonus point.. Tak adalah banyak sangat.. Tapi point keseluruhan Nuna adalah perubahan kan.. But How?




Gambar-gambar yang kat atas ni adalah salah satu hadiah yang boleh ditebus sekiranya point dah capai tahapnya lah kan.. Sebenarnya banyak lagi.. Tapi nilah.. Nuna nak tunjukkan semua tapi laptop punya lah lembab.. Hahahaha sebab dah lama tak pergi servis.. Aipp.. Macam kereta pulak dah.. Hik hok!


Buka iklan, lepas tu nanti dia akan tanya macam teka teki.. Jawapan semua dah ada. Kalau teka teki tu korang jawab betul, dapatlah point.. Kalau salah? Kalau salah, boleh cuba lagi.. Bukan kalau salah, terus tak boleh collect point.. Faham? Alaa senang jek.. Jomlah join.. Nuna dah join dah.. Saja tunggu lama2.. Kumpul banyak-banyak. Lepas dah banyak, boleh tebus hadiah.. So, tinggallah saki baki point yang ada.. Maknanya, point kita tak adalah habis semua.. Faham tak? Semoga berjaya korang! Jom lah join.. Klik SINI kalau nak join..


***Kalau nak dapat bonus lebih daripada Whohaa.com, kene selalu rajin update pasal Whohaa.com Bye!


No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..