Review : Cloth Pad & Liner Snowdrop



Ini first time tengok satu pengubahsuaian atau pun penginovasian yang sangat mengujakan Nuna.. Nuna memang sengaja je review tuala wanita ni sebab nampak lain daripada yang lain. Nuna tak sangka and exited and rasa tak percaya sebab adanya tuala wanita versi kain cotton ni.. Macam best jek! Bukan macam tapi memang.. Why?


Apa yang nuna suka ialah ciri-ciri cloth pad tersebut.. Pertama sekali lapisan atas yang sangat lembut, akan berasa sentiasa kering, ada banyak lapisan penyerap, and then kalis air(tanpa bocoran), bahagian belakang yang lebar untuk lebih selesa, ada dua butang!, tiada kerutan di seluar dalam wanita serta ada gelung riben... Menariknya! Memang lain dari yang lain..!

Klik gambar untuk lebih jelas!



Saiz?? Jangan risau! Dia memang ada macam2 saiz! Tak percaya? Banyak colour pulak tuh! Siapa yang tak suka.. Hahaha kitakan perempuan. Mestilah macam teruja sikit kan! :)


Kalau waktu hari pertama and hari kedua, waktu tu kan cecair tengah banyakkan, hah nuna sarankan guna Maternity, yang warna purple tu.. 5 Hingga 7 Jam.. lepas tu tukar..Kalau korang pergi seacrh google 'Cloth Pad' meang dah berlambak dah! But nuna sure mesti ramai yang masih tak tahu lagi kan pasal pad ni. :)


But nasihat Nuna ialah pilihlah tuala wanita yang sesuai dengan kulit korang k! Yelah kadang2 ada sesetengah tuala wanita yang membuatkan kulit kita gatal2 tau.. Kemerah-merahan.. Pilihlah tuala wanita yang lebih elok sikit.. Nak tahu tak tuala wanita yang terbaik apa? Tuala Wanita HERBA! Memang mahal! Tapi sangat bagus! :)

2 comments:

  1. bukan main colourful lagi kan.. hehehe

    ReplyDelete
  2. xpena jumpe sebelum ni.. xsangke ade inovasi mcm ni

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..