Raya Dah Habis!

Satu family menghadap cerita Juvana The Movie. Best la cerita dia. Huhu Esok hari apa? Ahad! Eh esok dah mula naik hostel lah! Aduhh kerja tak settlel lagi ni. Huhuhu

Dua hari satu malam saya di Kajang. Sana sini, bangunan jek! Panas and bahang tu memang lah kan. Yela Nuna tak biasa kat tempat orang lagi.. Bayangkan! Dah mandi, tetap rasa panas and bahangnya. Dah tidur, bawa kipas, tapi still berpeluh, sampai buka baju tahu tak! Hahaha Berpeluh2.. Rumah pun rumah batu kat Taman Seri Mewah. Cantik rumah kat sekitar taman tu. Beso2!


Alhamdulilllah lah sebab sepanjang perjalanan tu tak adalah jam sangat. Biasa2 jek! Dah nama pun highway. Kalau kat Melaka, kereta Saga FLX tu la yang paling laju! Tapi bila kat highway, kereta tu lah yang paling last. Dah bawa kelajuan 100 pun macam tak rasa.. -_- ayah lepas ni beli audi k! huhuhu nuna tengok ramai sangat guna audi kat highway. Smart2 pulak tu! Geram je rasa. Dah lama tau Nuna usha! hahahaha

Tu kat Sungai Congkak Hulu Langat.. Paling kelakar ialah nak pergi sana pun kena bayar Tol? Nuna pun ceritalah kat kawan Nuna. Dia cakap zaman sekarang semuanya guna duit. Mati pun guna duit jugak kan.. Macam2!

time tu kat Mydin. Tak ramai orang! Parking pun tak banyak but okey lah sebab masih baru lagi kan.. Huhuhu murah2! Harga sama jugak! Paling sedap sate Kajang. Boleh tahan.Kah3! Nuna tambah2 tau.. Nuna suka sate ayam and kerang.. Huhuhu

Raya pun dah habis. Nuna pergi kajang hari Jumaat sebab raya rumah sedara kat sana. Tak decides pun tak nak tidur sana, nasib baik bawa baju spair. Huhuhu itu pun Nuna lupa nak bawa. Mana taknya bawa salah beg. Baju tu masuk dalam beg lain.. Okeyy citer Juvana dah sampai klimaks! hahahaha


Raya dah habis! Huhuhu yang belajar tu, sambung belajar k! Nuna pun nak sambung kerja dulu. K tata Assalammualaikum..


No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..