Now, Boleh focus pada study!

Assalammualaikum! Terasa macam nak jerit je kat korang! Rindu weh rindu! Serius rindu! Rindu sebab seminggu tak update blog and tak bebel panjang2 lebo! Hah ni pun curi masa sikit dari study.. Huhuhu shhh! Jangan kecoh2!

Tup2 dah dekat tiga minggu syawal kan.. Raya pun makin lama makin hilang rasa.. Alaaa hari raya akan rasa best bila minggu pertama jek.. Nuna pelik lah. Kat instagram, budak perempuan ni, nak pergi marhaban pun siap nak selfie dulu.. -_- apa keheh nya? Pleasee don't do that..


Kalau tahun lepas, Nuna menyebelahi pasukan bola jaring. And now, Nuna jadi penyokong kat Bola tampar pulak. Kemenangan tidak berpihak kepada kiteorang alaa sampai suku akhir jek. Sebab psycho dari pihak lawan ramai and mengganggu sangat. Secara tidak langsung, kefokusan diorang pun sedikit terganggu.. Apa boleh buat.. Time ni pun tengah buat latihan and tunggu next games.


Walaupun kalah, tapi kiteorang happy sebab dapat spent time together. Kalah, adat permainan kan. Kalau semua orang nak menang je, yang kalahnya sape kan? Peghh naik kelas nanti mesti kene bahan dengan cikgu kiteorang.. Hahahaha yelah kalah kan.. Ngeh3 Kebalkan telinga je lah!


Selain bola tamparand bola jaring perempuan, ada juga bola tampar lelaki and futsal. Tapi gambar bola tampar lelaki memang tak ada. Futsal je ada! Ni yang nak tunjuk dia ni! Hahahaha janji kau makin gelap k! Hahaha bukan aku cakap bro, kawan gua cakap. Kah3



Diam tak diam dah dekat dua bulan dah... Huhuhu yang belah kanan pakai baju kekotak tu kan, hah dia guru kelas kiteorang and pebimbing futsal. Dah macam bapak kiteorang dah weh! Dia yang mana? Yang ganjil! Klu dia tu jek! Hahahaha aku selalu gaduh dengan dia! Hahahahaha senget biskut aku tu weh..

Selesai sudah karnival sukan untuk tahun ni. Tahun depan tak ada. Sebab tahun ni last semester! :( Huhuhu will miss you all.. Tahun lepas, sekolah jadi tuan rumah. Tapi tahun ni, sekolah lain pulak. Huhuhu Now, dah boleh focus pada study and pbs.. Kali ni, aku nak balas dendam pada sem tiga ni! Aku nak buat betul2.. Dah pasang niat dah ni.. K2.. tak nak bebel lama2.. Nak study! Hahahaha LOL!
Bye korang.. Assalammualaikum..




1 comment:

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..