Celoteh ku yang tak habis-habis mehh!

Di pagi yang indah ini... Ce wah! Indah lah jugak.. Cuaca pun mendung jek.. By the way, rindunya dekat cameron Tuhan saja yang tahu! Rasa macam nak tinggal kat sana buat selama-lamanya je tau! Mungkin sebab cuaca kat sana, dengan alam semula jadinya yang segar bugar.. hik hok! Untuk beberapa hari ni, Nuna terfikir-fikir nak update entry apa.. Tak tahu nak update apa. So, bila dah dapat idea, Nuna pun updatelah.. Story mory yow!

Story sikit pasal si Iman ni. Iman ni sebenarnya lower Nuna.. Dia tu kelakar ya amat! Serius.. Nuna ketawa pun sebab dia buat selalu buat lawak. So, nuna gelak lah.. Hahahahaha Iman pun comel juga. Baik.. Kelakar gila! Semuanya gila-gila! Kah3

Sejak dua menjak ni, Nuna suka sangat pergi pantai.. Nuna tak tahu kenapa. Nuna memang suka pantai.. Hari tu, pergi Pantai Klebang, Crystal Bay.. Fuhh best best! Best pergi dengan kawan-kawan tersayang.. :( Adaa dengan Joyah.. :) Paling teruja bila dapat tahu yang saiz cincin kiteorang saiz sama! Hahahahahaha
mwawawa stomach ache.. perut meragam lah pulok. :(


yang tu kat pantai klebang.. huhuhu tangan Nuna yang belah kanan tu. Yang kiri tu tangan adaa. Joyah tukang tangkap gambar. Hahahahaha yang penting minggu depan dah start sekolah k! Dah nak balik asrama dah weh... huhuhu sob sob sob..

Gambar atas ni gambar ucap selamat tinggal.. selamat jalan.. Hahahahaha semoga berjaya.. tup-tup aku dah pun masuk sem 3.. lepas tu habis! ya Allah cepatnya masa berlalu.. dan aku tawakkal je dengan result keputusan sem 2 aku tuh.. Doakan kejayaan aku eh? Doakan kejayaan kita bersama di dunia dan di akhirat.. Yeah!

3 comments:

  1. dahpun semester ke tiga ea...harap terus maju dalam pelajaran..

    ReplyDelete
  2. HI! 안녕하세요! We are Twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭오세요~
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hye jemput join ga saye ye :)shinhami-sshi.blogspot.com

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..