Cantiknya Blog korang!

Rajinnya Nuna blogwalking malam-malam ni.. Penat prepare baju untuk ke Cameron Highland.. Ibu rajin nau carikan baju kurung. Warna pink? Not my taste.. Red colour? Merahh mak ngahh! Pleasee Dua colour yang Nuna nyahh dari taste Nuna. Hahaha Nuna tak suka..



Nuna jalan2 kat blog SuperSagaaa tuh.. Cantiknyaaa.. Lepas tu blog CutieFany.. Pandainya korang edit ek? Nuna ni ahh.. Dekat dua tahun berblog hahahaha still tak pandai lagi.. jealeous sikit... anyway nak bagi tahu, kotak komen kita dah baru... ;)


Biar warna tidak lari dari tema.. Okeyy next Nuna plan nak change tu purple colour pulak kay... Atau ada cadangan lain? :D





No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..