Thanks So Muchhoo!

Malu tapi tetap nak tunjuk juga walaupun sikit saja yang klik.. :') Tanda penghargaan yang tidaklah seberapa ni.. :( Terkejut lah juga sebab ada orang yang sudi klik nuffnang Nuna. Naiklah earning sikit dari tak ada langsung kan.. :') CPUV yang ngajuk selama berbulan2, dah tak ngajuk lagi.. Kalau ada rezeki tak kemana pun kan.. ? :)


Nuffnangers! Yang powernya sangat rangerss! Hahahahaha very appreciate it! Thanks so much tu My Crazy Beautiful Life atau Wan.. Kenny .. :)  Nadratul Syazwana .. Amlia KnowsHeart .. J.A.N.T.U.N.G.K.U. .. and the last Azrina was Here..

Tak adalah banyak macam engkorang punya.. But adalah juga.. :') Thanks so muchh to my nuffnangers!

Hari jumaat hari tu, 11.4 tu, nuna balik rumah. Tiba-tiba ada post laju datang! :D Hahahahaha Monopod! Akak nuna beli lorhh.. Hahahahaha esok gi BP,Johor, mencapup je kerja aku! Habis handphone akak Nuna full memory.. Hahahahaha sebelum dia delete, Nuna ambil gambar Nuna dulu.. Keh3!

time ni kat sekolah! kawan Nuna snapkan.. Nuna saja2 je nak pakai kawan nuna punya spec, tak boleh masuk kat telinga ! hadoii tension! lepas tu Nuna cabut balik. Hahahahaha

Nuna Pringia Pwincess

Terasa lama sangat Nuna tak update entry yang berpichhooo! Hahahahahaha Next week trial, pray for me.. Assalammualaikum..


2 comments:

  1. salam bloggers :)

    jemput join simple review segment by aliyah :) tinggal beberapa hari shja lg.
    :http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..