Positif! Bermula dari diri sendiri! Hwaiting!!

Melayani kerenah wifi yang slow! Slow Down lagu Selena Gomez tu! Hahahaha eh bukanlah! Memandai jek korang tokok tambah.. Keh3 :p Kat facebook dorang asyik post gambar orang tunang jek! Tak tunang, kahwin! Tak kahwin, tunang! Upsss bukan kahwin, Nikah! Huhuhu :D Terasa cemburu pulak.. Baru-baru ni pun Nuna dapat tahu yang Fizz Fairuz pun dah selamat dinikahkan dengan Almy Nadia. Almy cantik and comel sangat waktu pernikahan dia.. Jodoh.. Kalau Allah dah tetapkan sejak azali lagi dia tu jodoh kita, jawapannya tetap jodoh kita. Tiada siapa yang dapat menentang. Kan?

Err hari ini jadi model lah pulak.. Hahahahaha Tengah dengar lagu Adele Set Fire To The Rain.. Sedih pulak mendengoonyaa! Ahhh dah nak jam tiga lah pulak! Terasa malasnya nak balik asrama.. :( Sejak akhir-akhir ni asyik fikir negatif jek. Baru je tadi berangan Nuna jadi kaya, pandu kita Audi. Tapi dalam mimpi dapat pandu kereta Myvi Jek! Hahahahaha kehendak tidak dipenuhi dengan sepenuhnya. Okay termasuk subjek Ekonomi Asas pulakk.. hahaha kelakar jek!

Sebenarnya Nuna dengan kawan-kawan Nuna still berada dalam dilema lagi. Tapi kami slow-slow dulu.. Nuna sedang check list kesilapan Nuna juga. Hurm? Biar Nunalah yang beralah. Kalaulah semuanya diam jek, bila nak habis kan? -_- :) Mengalah adalah jawapan yang terbaik.. :)

Pokok pun jadilah Nuna.. Pokok tu sebenarnya ada semut tahu tak! Nuna pandang je semut tu berjalan.. Takut-takut tengah posing maut gituw, kang dia serang Nuna kang.. Hahahaha Nuna oh Nuna.. Makin chubby aku tengok kau nih! Ibu Nuna cakap "Orang dok asrama makin kurus, kau makin tembam aku tengok!" Hahahahahaha biaulahh! Bak kata kawan aku si Aien tu, hati manyak senang! :D Huhuhu
Alhamdulillah still bernafas and sihat lagi. Harap-harap kekal sampai bila-bila..

Pose ni akak Nuna yang cadangkan! Hahahaha kat sekolah adik Nuna. Melawat dia kejab. Tengah tunggu budak tu mandi, berjanggut Nuna tunggu. Tu yang mencapup kejab. Akak Nuna rajin pulak melayan aku ni.. Aku pun apa lagi? Capup lah habis2! Tapi tak banyak lah.. Sebab mood kurenng waktu tuh.. :) Gambar ni spoil sikit.. :) but i set fireeee to the rainn.... Rasa nak nyanyi je lagu tuh.. Huhuhu

19 Mei! Tarikh banyak keramat! Exam besar aku untuk sem dua ni. Lepas tu sem 3! Lepas tu habis! Lepas tu sambung Ijazah! Yeahhh! Doakan kejayaan Nuna okey! Harap2 impian nak milik Audi menjadi kenyataan.. :D Allah saja yang Maha Mengetahui. Semuanya bermula dengan diri sendiri juga. Think positif Nuna! I know you can do it! Yeahh! Bila diri kita fikir positif, sekeliling kita akan menghasilkan sesuatu yang positif! Trust me.. :) Ahhhh sudah! Tetiba je dapat semangat baru! Hah macam ni lah yang aku nak.. :)

Sudahlah! Yang penting, kejayaan aku, diiringi dengan usaha dan doa dari semua blogger, follower Nuna, visitor, reader, yang selalu ke sini.. Ahhh sebak pulak.. Tak payah nak sedih sangat.. Chill Nuna chill! Huhuhu but i set firee to the rain.... Hahahahaha lalalalalalala... Last entry untuk minggu ni.. K tata Assalammualaikum..

2 comments:

  1. nuna ambik stpm ye,
    sama ngan kak miza..hekhek
    gudluck tawtawtatw!
    buat yang trbaik..!!

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni memang style ambil gambar ada reflection ke? Pakai application phone apa ni?

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..