Lepas nih, tak payah membazirkan duit lagi! :)

Satu Klik, cukup sekali bersedekah.. Jasa baik anda, amat saya hargai.. Terima Kasih..

Kenapa Nuna buat status macam tuh? lepas ni, tak payah dah nak membazirkan duit lagi dengan beli handphone android! Kalau nak beli, belilah. Bagi yang tak mampu, tak payah beli. Ada yang sanggup beli semata-mata nak sign up account WeChat ! Dikk oii! Dunia dah maju. Diorang sengaja je tak bagi tahu yang WeChat boleh download kat laptop or PC jek! :) a good news right? 

Sebenarnya dah lama dah tahu! Cuma semua ini tak disebarkan di televisyen! Kalau disebarkan, habislah handphone android semua tak terjual! -_- ye dak? Cuma perkara ini disebarkan melalui laman sesawang saja! Itu pun orang ramai masih tak tahu lagi..

Lepas ni, korang boleh download Wasapps, Instagram, WeChat, Line, Camera360, games temple run, subway, hah macam-macamlah! Semua yang ada dalam android, kita boleh download tau! lepas ni, lappy kita pun boleh jadi android! :D hah korang happy tak dengar berita ni? Huhuhuhu

Mula-mula korang kenelah install yang ini dulu => http://www.bluestacks.com/
Lpeas tu, korang pilihlah yang mana yang sesuai dengan lappy korang.. Guna windows ke, TV ke, Lappy Apple ke.. then, klik download! hah lepas tu, baca arahan dan install! Senang saja.. :)

Nuna dah try but tak muat untuk physical memory Nuna.. Dia kata 2GB.. Nuna tak faham sebenarnya.. Ada sesiapa yang nak membantu tak? :) 


No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..