Personaliti Diri Mengikut Warna!!

Sorry kalau warna yang korang minat tidak tersenarai k? Personaliti Diri mengikut warna ni daripada Puan Zuraida dari Management and Science Univercity. Orangnya tinggi lampai, cantik dan dah berkahwin! Huhuhuhuhu tanpa melengahkan masa, Jom Kita semak warna kegemaran kita!


HIJAU - pendamai, boleh jadi seorang yang tidak ambil kisah..

BIRU - setia, amanah dan boleh dipercayai tetapi mudah dipengaruhi..

MERAH - Suka makan, sukakan kejutan, cepat bersemangat..

PINK - seorang yang konsisten.. yeke? hahahahaha

KUNING - seorang yang ceria, suka makan jugak, dan sesuai sekiranya digandingkan dengan warna merah..

HITAM - skema, but suka buat checklist!

PURPLE - Orang yang suka bermewah-mewah dan cantik-cantik, nak kereta besar, nak gaji lebih dari rm2000! tak salah pun..

PUTIH - Orang yang fleksibel dan positif, tiada kata TIDAK dalam melakukan sesuatu, mudah stress kalau dipaksa, tiada cara dalam nak bercakap..

OREN - Orang yang hot, agresif! amboi! hot tak menahan!


Amacam, ada kene mengene dengan korang tak? Hahahahaahhahaha cer komen sikit! Nuna tahu mesti ada yang terkejut sikit... :p

3 comments:

  1. purple : orang yang suka bermewah? seakat ni tak lagi.hihi :)

    ReplyDelete
  2. sy suke wane kuning & coklat...eheh

    jom sertai saya -

    http://eirza.blogspot.com/2014/01/nak-hadiah-free-tak-jom-grab-peluang-ni.html

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..