Dapat Bonus Point From Whohaa.Com!!

Hari ni tetiba rasa macam nak check churp-churp pulak.. Okay, tiada perubahan, stil sama and tak naik-naik.. Memang menyampah... -_- New tab buka nuffnang pulak.. Alhamdulillah.. :) Naik mendadak.. Thanks kepada siapa yang sudi menderma.. Sesen itu pun dah cukup berharga buat Nuna tau... Kerja tak bereh lagi.. Lain pulak yang aku buat... Hahahaahahha

Tetiba je teringatkan si Whohaa.com tuh.. Dah lama betul Nuna tak buka. Entah apa khabar lah benda alah tuh ye? :) Nuna pun sign in lah kejabkan.. Manalah tahu ada suprise ke, boleh redeem hadiah ke kann... :) Nuna pun bukalah kat 'My Account'.. and Tiba-tibaa.....


Tak nampak?? Klik gambar tu! Nuna rasa macam nak melompat pun ada tau! Alhamdulillah.. Baik sungguh Whohaa ni.. Tak sia-sia usaha Nuna selama ni... :) Korang juga boleh dapatkan bonus point ni.. Kena usaha lebih kay?

Tapi macam mana nak dapatkan Bonus Point nih?? Baiklah.. Nuna bagi tahu k? :)
Kalau korang perasan, follow perkembangan blog nuna yang lepas-lepas, Nuna ada update entry pasal Whohaa.com.. Entry yang INIINI dan yang INI.

Ketiga-tiga entry tu Nuna cerita and terangkan tentang Whohaa.com :) Macam mana nak dapatkan bonus point macam yang Nuna dapat tuh? Rajin-rajinlah promote link id whohaa kita... :) Mana satu link id whohaa kita? :)


Hah gunakan Referral Link tu sebagai untuk daftar Whohaa bagi rakan2 lain.. Contohnya ialah.. Kalau nak ajak diorang join whohaa, suruh kawan kita tu daftar whohaa dengan referral link kita tuh.. Nanti secara tidak langsung, kita pun dapat bonus point. Setiap pendaftaran kawan kita yang menggunakan Referral Link, kita akan dapat 100 point! :)

Benda yang TAK PATUT dan MEMALUKAN ialah JANGAN SESEKALI HANTAR REFERRAL LINK anda di facebook dengan menggunakan Private Message.. Memalukan! Seolah-olah menunjukkan yang diri kita tuh terdesak sangat nak point... Nuna cakap berdasarkan pengalaman.. Adalah hamba Allah ni terang2 hantar Referral Link kat Nuna.. Malunya Nuna..



No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..