'Widget Follwer' Bermasalah, Please Pasang 'Button Follow'.

Ada orang curi widget follower Nuna lah.. Ini siapa punya kerja ni...? Tadi Nuna sibuk follow blog sponsor untuk giveaway.. Bila Nuna cari widget follower, hilang! Dah tak ada dah? Pergi mano?


Nuna punya pun hilang. Korang perasankan widget follower nuna memang ada kat bawah header? Tetiba je hilang! What the...... Okay! Widget ni Nak bergurau. Dia nak main cak-cak dengan kita. Kita tunggu malam karang! Tengok ada ke tidak. Manalah tahu, blogger dashboard ni nak tukar pembaharuan ke? Kalau ya pun, bagi lah tahu...

Jangan marah kepada para sponsor ya? Widget Follower masalah.. So, kalau nak Nuna follow dengan cepat, pleaseeeeeee sediakan button follow sebagai penyelamat!


Itu sajalah penyelamat. Tak boleh nak harapkan widget jek! Bagi yang tak ada button follow macam dalam gambar tu, pleaseee pasang.. pasang widget follower ke, tak pasang widget follower ke, pasang saja!

Okay, Nuna sakit hati... Huhuhuhu ! Nyampahh... K Tata!


8 comments:

  1. Laaaa. Ingatkan Ina je ada masalah ni. Tu lah, refresh berapa kali dah follower widget tak kuar2.. tapi codenye ada.. pelik ar..

    ReplyDelete
  2. Amboih marahnya haha. Hampir semua blog macam tu sekarang, blog kite pon camni :|

    ReplyDelete
  3. hahh - tulah pasal , saya punya blog pun . :/ geram tak tentu pasal dibuatnya . hihi .

    ReplyDelete
  4. Jom join giveaway !

    http://honey-rosa.blogspot.com/2013/12/last-giveaway-in-2013.html

    ReplyDelete
  5. fieqa pon sama.. x sempat nak pasang button lagi..super duper busy! errgghh

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..