WhoHaa : Nak Free Ipad Mini Tak? Nuna serius ni? :)

klik dan JOIN!
Sambungan Entry = Samsung Galaxy Entry Hanya Tinggal 20 unit sahaja lagi. Free! Tak percaya?


Ramai yang dah join sejak dua menjak ni.. :) Alhamdulillah.. Nuna dah pun capai seribu point..Seribu berapa tu tak nak bagi tahu lah kan..

Anyway, Nuna yakin ada di antara peserta WhoHaa dan non peserta.. Heheheheehhe Yang belum tahu tentang FREE Ipad Mini dan FREE 5,000 Bonus Points! Okay, Mana yang terpengaruh nak sangat Ipad Mini tuh, klik SINI untuk join dulu!

Okay macam mana nak dapatkan Bonus Point dan FREE Ipad Mini dari pihak penganjur?

klik untuk JOIN..

Ingat Whohaa ni tak ada TOP REFERRAL ke? Ada tau! Nampak tak, Top Referral dapat Free Mini Ipad! 2rd Place dapat Fujiflm mini yang cute gila tu! Huhuhuhu dan 3rd Voucher AEON beb! Boleh shopping bagi perempuan! Hahahahahaha dan yang lelaki belilah barang2 dapar untuk bini or keluarga kan...

Macam mana nak jadi TOP REFERRAL? Macam mana nak dapatkan FREE IPAD MINI?Hah nampak kan? Tak jelas? Klik gambar tuh.. Hanya promote Whohaa dengan menggunakan Facebook, Twitter dan bagi blogger? Blog lah! :) Setiap peserta WhoHaa ada LINK ID sendiri..

Contoh Nuna punya!


Klik gambar untuk pembesaran. Bagi yang baru join Whohaa nak lagi faham, klik gambar and faham kan betul2.. Ikut yang Nuna dah kotakkan tu.. :)


Tadaaaaa yang itulah link id Nuna.. Kalau nak suruh orang join whohaa guna link id daftar kita tuh.. :) Nanti kita akan dapat bonus point setiap pendaftaran kawan2 kita! Cukup 25 members yang daftar, lagi banyaklah korang dapat bonus point! (jangan salah link, kalau tak, tak dapat bonus point..)

Ingat tak, Nuna ada cakap yang stalker betul-betul si whohaa ni? Sebab nilah..! Nuna tak nak jadi KAWAN or BLOGGER yang akan dilabel sebagai PENTINGKAN DIRI.. Sebab tu Nuna share dengan korang! :) Yang belum join, boleh join.. Selamat Berjaya..1 comment:

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..