The Last Entry For 2013... Maybe?

First of all, Nuna nak ucapkan congrates kepada Kak Yuyu yang telah pun menjadi seorang isteri.. Macam menakutkan saja bila cerita pasal kahwin nih kan? Jadi isteri pulak tuh? Hurm... :) Semoga jadi isteri yang solehah..

Tadi online kejab.. Sebab tension packing barang untuk lari rumah! Lari rumah? Hahahahahaha mana ada orang nak lari rumah bagi tahu orang? Orang gila je buat macam tuh.. Hari ni last duduk rumah.. Hari ni last online.. Hari ni last update entry.. Hari ni last buat itu, buat ini... :(

Sebenarnya sedih sebab nanti dah tak dapat nak update blog macam selalu lagi.. :( Hahahahahahaha btw, adik nuna dia malas sangat nak masuk asrama.. Tapi Nuna ni lain pula! Tak sabar-sabar nak masuk asrama.. Nak tahu kenapa? Sebab Nuna tak sabar lah! Hahahahahahhaha gila aku nih.. :)


Nuna tak sabar-sabar sebab Nuna nak cepatkan masa, exam sana, exam sini, usahaa lebih, habiskan masa dengan kawan-kawan sebab tahun ni last.. :( Lepas tu, dapat result yang bagus, terus ambil degree.. :') Ye, itulah yang lama Nuna idam-idamkan.. Entahlah.. Semangat tahun akan datang ni rasa lain macam, tak sama macam tahun2 yang lain.. Rasa semangat untuk berjaya tu berkobar2 dalam diri. Ce wah! :)

Sambil update blog, dengar lagu D'bagindas-C I N T A .. :) Dah lama tak dengar lagu tuh.. Malam tadi tiba-tiba ibu tanya Nuna..

"Jia dah ada calon ke?"

Erghh kenapa ibu tanya macam tuh? Lepas ingat-ingatkan balik, rasa nak menangis pun ada.. Nuna memang teringin nak ada calon or kekasih or buah hati or matahir Mata air.. Tapi Nuna terpaksa korbankan semua tu demi cita-cita Nuna.. :')



Kalau dah jodoh tak kemana.. Manusia sekarang sibuk mencari jodoh.. Takut kalau jodoh tak ada.. Sepatutnya sekarang sibukanlah mencari hidayah. Takutkanlah kalau hidayah tu tak ada.. Bukan jodoh. Jodoh tu memang lah ada.. Allah dah lama tentukan dah.. Ape nak risau.. :') Hehehehehe nau Nuna nak focus untuk study dulu.. Dah berjaya, dah kerja barulah Nuna fikir pasal semua tuh...

Baju semua dah settle.. Buku-buku semua dah beli.. Tinggal nak beli barang mandi saja lagi.. Hurm..
Apalah yang dikeluhkannya cek Nuna oii...! Bukannya apa, mengenangkan nasib hidup.. Kikikiki... :)

Nama dia Mas Ayu Nirna.. Congrates juga! Haiii apsal semua dah kahwin ni? Hahahahaahha Nuna tak datang pun hari wedding dia.. Just tengok gambar kat facebook jek.. :)  Nuna baru tahu suami dia ustaz rupanya...

Dah lah malas nak cakap banyak.. Nanti ada orang jeles.. Hahahahahahahahaahaa :p buweeek! Siapa tak jeles oii.. Kah3... Maybe ini entry yang terakhir untuk 2013.. Siapa tahu?



1 comment:


  1. Hai,jom join TIGA GA yg menarik ni!

    Are you BELIEBER,DIRECTIONER OR KPOPPER?? Come join this GA!
    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/fangirls-giveaway.html


    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..