Thanks A Lot To Ainie Zulaikha... :)

Nuna tak tahu and tak pakar dalam blog-blog template ni.. Nuna cuba cari seacrh google kalau-kalau ada EDIT FULL TEMPLATE kan... Memang jarang kita nak jumpa blogger yang sanggup edit free untuk kita nih.. Dari facebooklah Nuna kenal Ainie Zulaikha ni atau lebih mesra dengan panggilan Eyka.. Ce wah! Huhuhuhu



Nuna hanya minta yang simple-simple saja.. Senang bila bekerjasama dengan Eyka.. Just bagi je tahu atau Eyka akan tolong suggestkan blog yang simple-simple kat kita.. Cubalah tengok header blog dia! Cantikkan.. :) Coklat.. Agaknya Eyka suka coklat kowt? Huhuhu

Kalau nak minta Eyka edit yang templates cengcanggih, hah Nuna tak tahu. Huhuhu nak lebih tahu, tanyalah tuan empunya badan..

And more thing!


Eyka ada sediakn tempahan tau.. untuk Mini Pillow, keychain and Pencil Case.. Kalau berminat, bolehlah membuat pesanan di Ainie Zulaikha_Blogspot.

Btw, thanks a lot to Eyka sekali lagi sebab tolong Nuna 'oter' blog nuna.. Memang ini yang Nuna nak.. Simple saja.. Tak nak serabut kepala.. Huhuhuhu terima kasih sangat-sangat Eyka.. Kalau Minat hasil kerja Eyka, bolehlah pm dia di fanpage dia k? :) Assalammualaikum..



2 comments:

  1. Wah untunglah best nyaa woot woot hm blog qila hodoh je haih

    ReplyDelete
  2. @Akeyla Azmi aik! Tak baik cakap macam tuh.. :)

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..