Samsung Galaxy Camera hanya tinggal 20 unit sahaja lagi! Free! Tak Percaya?

First2 macam tak percaya tau.. Free itu free ini.. Bila dah join, dah stalker web tu, dah faham macam mana nak dapatkan hadiah tu, barulah nuna tahu.. :) Sebelum ni, Nuna dah bagi tahu tentang Whohaa.Com kan? Dengan sedikit usaha Nuna, nuna telah mencapai 520 point.. :) Memang sikit. Tapi bila Nuna dah lama tak buka, wah dah cecah lima ratus lebih dah! Senyum lebar kejab..! :)

Alhamdulillah kawan-kawan Nuna, dah join dah. Mastura dan Yazid. Nuna bagi tahu Mas, kalau dah login, staker betul2 web tu.. Apa motif dia, macam mana nak dapatkan point, macam mana nak dapatkan hadiah, macam mana nak dapatkan bonus point.. :)

Hadiah yang paling Nuna idam-idamkan ialah Samsung Galaxy Camera. Nuna terangkan semula ya? Kumpul point dan boleh tebus hadiah yang korang nak! SGC hanya tinggal 20 unit sahaja lagi.. Bagi yang tak kenal erti putus asa, yang sanggup buat apa sahaja yang untuk dapatkan barangan pilihan korang, join sini! Dah ramai dah join.. :)

Nuna tunjukkan hadiah2nya ya? Nanti korang tak percaya! :)

SGC

Fujiflm Instax Mini 8
Power Charger Bank
Krups Coffee Machine
Itu adalah sebahagian hadiah yang awesome pada nuna lah.. Hahahaha tak tahu lah pada korang.. :)
Nak join? Pergi ke Whohaa.com . Untuk lebih jelas lagi, bolehlah jengah2 kat situ. Ada benda nak tanya ke, tanyalah ya? :)


Korang akan tahu, kenapa Nuna suruh korang stalker habis-habisan web tuh.. :) Semoga dapat jumpa apa yang dicari okay? Semoga berjaya... :)


2 comments:

  1. Salam ziarah berutus senyuman,

    Jemput sertai SPECIAL GIVEAWAY BY GALERI KRAF NAILOFAR :)
    Julung kali mengadakan segmen untuk galeri kami.

    Peluang untuk memenangi pelbagai hadiah kraf yang menarik. Ayuh, jumpa di sana. Sebarkan kepada rakan-rakan yang lain.

    http://galeri-krafnailofar.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-galeri-kraf-nailofar_15.html

    ReplyDelete
  2. nice sharing..niesa dh lama x bukak web whohaa tu..huhu

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..