Review Pemenang Leeluvie Giveaway!! Tahniah! :)

First of all, nuna nak minta maaf sangat-sangat. Nuna ingat nak review blog asing-asing entry. Tapi memandangkan dah nak hampir buka sekolah, nuna terpaksa gabungkan semua.. :') sorry sesangat.. :)
Esok pun nak keluar nak beli buku.. Settlekan barang2 asrama lagi.. Hehehehehe seriusly busy..

AimiFiqa

Blog Aimi Fiqa! :) Kenapalah semua blog nuna review semuanya cantik2? Jeles :p.. Keh3 Nuna blogwalking semua blog ni, and terus follow tau.. ;) Aimi, 23 tahun.. Uuuuu baya akak saya.. keh3.. Nuna tengok header dia pun dah teruja dah.. :)

Fasihah :)
 Blog kedua iaitu Aishiteru!! Tadaaaa... :D Ehh warna biru lahh... :) i like.... ;) She's still young. 15 years old..  Fasihah suka makan nasi ayam ya? :) Samalah kita! Hahahahahahaha nuna semuanya telan.. batu kayu tak adalah kan... kah3.. About kat blog Fasihah macam tak puas je baca.. Cuba terangkan panjang lebar2 sikit... heheehheheheehhehhehehe




AnaBiha..pengguna skin.. Pun biru juga.. Hai pecinta biru jugak ke nih..? Wahh ada geng! :) Tapi Nuna suka colour yang lembut2.. :) Nuna tak boleh nak buka blog Nabihah sebab 'permission denied' .. :) Sorry sesangat.. Ni pun nuna ambil gambar print screen blog Nabihah dari seorang blogger kat google.. :) Sanggup tau cari kat google semata-mata nak review Nabihah.. :) Janji Nuna tunaikan amanah kan kan kan.. :)


Blog seterusnya ialah Miaae Dorra !! Amboi comelnya blog dia, juga pengguna blogskin juga.. Muda lagi iaitu 12 tahun.. Miaae sangat gemar dengan korea.. :) Macam-macamlah dia suka.. Lagu kat blog pun lagi dari SNSD-Been Been..

"i love EXO, BTOB, SNSD, F(x), APink. My bias are Luhan, Yoona, Tiffany, Jessica and Eunji"

kan kan kan.. sudah terang lagi bersuluh.. Jom follow blog comel tuh.. :)


And the last blog is Syuhada Salleh :) !!!! Cantiknya header dia... Pandai ek Syu buat.. Nuna tak pandai nak buat yang cun melecun punya.. Nuna tahu yang simple-simple jek.. Heehehee Ramainya folllower Syu.. :) Background pula lip lap lip lap.. ce wahh! Pandai pilih ek? :) susunan widget yang Simple but nice! :)


Okaylah! Harap semuanya berpuas hati dengan review yang telah dibuat secara ikhlas oleh Nuna.. :) Semua blogger boleh salig blogwalking, membalas kunjungan, dan follow blog.. :)

Esok nak keluar.. Bye..... Assalammualaikum... :)


Edited Entry...

Patutlah Blog Nabihah tak boleh buka.. Baru lepas edit blog rupanya... Ya Allah betul-cantik cantik!


klik sini : Nabihah




2 comments:

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..