Jom Shopping Online di Jelitawani's ! Memang best!

Hari ini seharian keluar! Jalan sana, jalan sini.. Tadi makan stemboat kan Klebang.. Huhuhuhu Semalam hari jadi my mom! Hehehehehe sempat lagi buat suprise! hah amekaw terkejut! huhuhuhu Cake Secret Recipe lahh!


Okay, itu cerita lain! Nanti nuna ceritakan kenapa Secret Recipe menjadi pilihan kami adik-beradik kay? :)

Now, Nuna nak review satu website blog iaitu Jelitawani's! Tadaa! Okay, apa yang bestnya Jelitawani's nih? Okay, Idayuwani Abd Rahim owner kepada Jelitawani's sebuah jenama baru yang menjalankan perniagaan secara onlinedengan menjual busana, aksesori, tudung wanita bagi semua kaum hawa.. :)

Walaupun Nuna still student kan, Nuna jadi rambang mata tengok tudung nih! Hahahahahaha pertama sekali shawl.. :) Btw, dah lama pulakk Nuna tak beli shawl baru.. kikikiki

murah jek.. :)

Kalau perasan, shawl jenis yang gambar macam kat atas ni, jadi trend sekarang kan.. Dapat sambutan! Yang Nuna exited bila ternampak yang Jelitawani's ada jual Halfmoon juga!! Hahh geram pulak rase nak gigit je laptop ni.. kui3

contoh halfmoon dari Jelitawani's..
Mata nuna jeling2 jek.. kah3



Shawl satin pun apa kurangnya? Memang tak ada kurang pun.. Sebenarnya Nuna dah lama nak Shawl Satin ni. Tapi tunggu kerja! Hahahahahha dah kerja, nuna kerjakan Jelitawani's ni sampai habis! :D

Nuna suka juga Shawl yang jenis Lycra.. Nuna tahu and sememangnya tahu yang ramai pengguna yang gemar  dengan kain jenis Lycra nih.. Pilihan terbaik? Di Jelitawani's!



Kalau Nuna tunjuk, memang tak puas lah korang! Korang kena jengah sendiri.. Kalau nak tawar menawar rasanya baik helo2 dengan owner.. :) in sha Allah dia bagi.. :) Sebenarnya banyak lagi yang Nuna nak tunjukkan. Tapi kang meleret2 pulak scroll bar ni.. huhuhu naik jemuh korang pulak.. :) Selamat bershopping.. :)

Contact Jelitawani's
Facebook : Jelitawani's
Email : jelitawanis2012@gmail.com

Jenjalan :
Blog : Jelitawani's


1 comment:

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..