Contest SEO Eridy!

Contest SEO Eridy! Nuna rasa berbaloi kalau kita cuba nasib kita ni contest ni. Walaupun dah ramai peserta, walaupun Nuna rasa fivety2 je untuk menang, tapi Nuna tetap nak join. Tuah manusia, siapa tahu kan? Manalah orang tak join, tengoklah hadiah dia.. :)


Tarikh pendaftaran ditutup : 11.12.13
Contest bermula : 12.12.13 – 30.12.13

Hadiah 
wang tunai berjumlah RM500.00
Tempat pertama : RM200 x 1 I Tempat kedua : RM 100 x 1 I Tempat ketiga : RM 80 x 1 I Saguhati : RM 20 x 6
Syarat Contest SEO ERIDY
* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri .

Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “Contest SEO Eridy” . Carian dibuat di Google.com menggunakan private browsing.
Menang ke kalah ke belakang cerita. Kita join saja dulu k :) Nak Join? Klik Sini!

7 comments:

  1. Hebat, persaingan semakin menarik hujung tahun dan musim banjir..

    ReplyDelete
  2. Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

    Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

    ReplyDelete
  3. good luck.. amal singgah sini.. amal pun join.. nnt jemput singgah ya :)

    ReplyDelete
  4. selamat bercontest n good luck :d

    http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

    ReplyDelete
  5. Good luck bro for this Contest SEO Eridy - ramai yang hebat join :)

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..