WhoHAA.com Malaysia Free Points Free Gifts! Cepat Join!


Korang klik gambar atas ni dulu untuk Daftar WhoHAA!com tuh! Daftar macam biasa, isi apa-apa yang patut, dan LOG IN! Lepas dah log in korang terus EARN POINT. Senang! Sangat senang! Betul tak tipu. Nuna tunjuk cara-caranya ia?

GAMBAR 1

Bila korang dah sign in, korang terus earn point macam gambar yang kat atas tu! Kumpul mata hanya sekali klik saja. Lepas tu korang jangan lupa tau! Satu perkara!

GAMBAR 2

Nampak tak gamabr yang kat atas ni, Lepas korang dah klik gambar yang nombor 1 tu, korang scroll ke bawah then jumpa gambar 2.. Bulat pertama yang warna merah korang kena jawab soalan dulu! Senang saja! Yang bulat warna merah last sekali tu dia ada cakap VISIT NOW kan? Korang klik dan tunggu habis loading sebab sponsor tu pun bagi FREE POINT macam tu jek! Senang sangat senang cari point.

Nak tahu tak apa ganjarannya ? Nuna tunjukkan okey! Kalau korang dah capai POINT yang beribu-ribu, korang boleh tebus hadiah yang korang nak! Tak percaya??


Ini adalah salah satu REDEEM yang sponsor tawarkan! Yang warna-warni tu bukan torch light tau! Itu Power Charge Bank! Cantik giler! Dan! Hadiah yang paling Nuna tertarik ialahhhhhh....

Jeng jeng jeng!!! Camera Samsung! Yang 190000 tu maksud dia, point yang kita kena kumpul untuk dapatkan kamera! Now Nuna ada 290 point! Nuna masih cari point lagi.. Senangkan? Nak free tak? Hahahaha Kali ni tak perlu FOLLOW blog, tak perlu LIKE fanpage.. Huhuhuhu k gurau2.. Join dan kumpul mata saja! Apa lagi? Join lah! Selamat Berjaya! http://www.whohaa.com


4 comments:

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..