Menunggu.. Siapakah gerangan followers yang ke 400!


Tadi exam Pengajian Am. Ada yang siap menangis sebab tak dapat siapkan esei! Menangis? Of course lah! Kalau Nuna pun, Nuna akan menangis. Err tak nak repeat beb! Hurm tawakkal sajalah. Start exam 8.00 pagi.. Tamat jam 10.00.. Nuna 9.50 still menulis lagi tahu tak! Tangan ni menulis sampai menggigil-gigil tau.. Tak senang duduk jadinya. Haishh... Alhamdulillah Apa yang Nuna baca malam tadi, banyak keluar kat bahagian objektif. Kalau tak past jugak, Nuna tak tahulah nak jawab apa.. Hurm


Adaa.. Happy Birthday. Selamat Hari Ulang tahun yang ke 18! Huhuhuhu tepat jam 12.00 malam, terus Nuna wish.. Hahahaha Tak ada hadiah nak bagi. Kesian Adaa. Yela.. Birthday dia waktu Nuna nak exam. Busy jep.. Hahahaha busy lah sangat kan.. Sempat online lagi adalahh.. :p Biau ler.. sibuk jekk.. :p

kenal tak gambar siapa kat atas tu? 
Sejak akhir-akhir ni, followers Nuna meningkat.. Nuna pun terkejut. Now, Nuna tertunggu siapakah Followers yang ke 400 tu.. Okey Nuna Tunggu! Ada suprise nak bagi!! :D

*nntikan post yg seterusny!

4 comments:

  1. akak kenapa dia kata post rate too high stiap kali kita bukak blog akak? :o

    ReplyDelete
  2. follow sini #398 . alaa . takdapat jadi yang ke 400 :/

    ReplyDelete
  3. haha.. da tak sempat dah jadik 400..
    yang ke 406 lah plak :( huhu

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..