Followers Yang ke-400! Tahniah Anis Yuhana!


Baru tinggalkan sehari blog Nuna, dah capai 400.. Sekejabnya.. Hahahahaha Alhamdulillah.. Tak apa. Bak kata pepatah melayu, sikit-sikit lama jadi bukit. Kan? Betul tak? Yang penting biar orang tu follow kita dengan ikhlas. Apa-apa pun kepada follower yang nak Nuna follow back, tinggalkan pesanan di cbox k? Nuna tak kisah pun. ;) Hehehehehehe


Tadaaaaaaa ! Mempersembahkan Followers Yang Ke-400 Nuna iaitu Anis Yuhana yang lahir pada 27 March! :D Buka blog dia jek, Nuna tengok wah cantiknya blog dia.. Comel sangat.. :) Macam tuannya kann kann kann... nak tengok tak blog dia?


Kalau korang nak lawat or blogwalking, klik sajaa gambar tu semua. Nuna dah link kan dah! Lepas tu jangan lupa follow tau.. Anis Yuhana suka warna purple ya? Samalah kita! Favourite colour.. Nuna suka warna ungu gelap and ungu susu.. Huhuhu :) Anis Yuhana suka warna kuning ek? Nuna pun suka warna kuning but kuning cair or kuning susu.. ;) Kita sama lah dik! Huhuhu



Anis Yuhana mula berblogger sejak 4 April 2013. Amboi! Baru 4 April 2013 followers dah seratus lebih dah.. Cayalah adik... :) Adik happu berblogging ya? Teruskan usaha.. Nuna sokong adik Anis! Jangan berhenti separuh jalan tauu.. :) Cayok cayok! Yeah! :)

2 comments:

  1. singgah blogwalking sini. Thanks sudi support blog saya. Peserta bloglist telah saya update. Jom blogwalking.
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/senarai-bloglist-blog-nurfarahani-part-1.html

    ReplyDelete
  2. Samalah suka warna purple. Boleh jadi geng tak? Hihihi...

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..