Tiga WEBSITES.. Tapi SATU yang Terbaik.. Bagi Saya..

Budak Baru Couple Seminggu

Apa KAU,,, hah abaikan saja title tu. Memang tak ada kene mengene. Kecohlah juga pasal video tu. Lepas satu, satu masalah yang timbul.. Alaah biarkan jelah.. Asalkan budak tu BAHAGIA dengan BOYFRIEND dia tuh.. Amboi adik, siap berjanji-janji gituw! BTW, comel juga budak perempuan tu ek? Ramai orang kutuk2 kat youtube, cakap macam-macam! Haishh, buat tu salah, buat ni salah.. Amende ler korang nih.. Kah3.. Okay saya tak campur!

Stop! Stop! Stop talking about that! Aik? Ni siapa yang mulakan dulu ni? Hahahahha yela2 aku salah.. Anyway kanak2, hari ni dah berapa RAMADHAN ?? Cer la kira! Nak soh saya juga yang kasi suap.. Satu, Dua, Tiga, Empat, Hah LIMA RAMADHAN lah!! Grrr exitednya saya! :D kAH3 .. Now jam 1:30 minit pagi. Ini sajalah masa terluang saya untuk update blog, beb! Kuang3.. Esok kalau ada pun, saya on sekejab and tengok apa-apa yang patut jek..

Btw, pencarian untuk SIMPLE TEMPLATE masih diteruskan.. Banyak giler simple template yang cantik-cantik and lawa-lawa weh! Mesti korang tak caye kan? Hah hampir 80% simple template itu didesign kan! NOt FREE MOREE.. Ada faham ? Barulah aku faham! Keh3.. Insya Allah, saya akan tukar dan tempah simple template tuh.. Nak contoh website tu tak? Nah aku kasi kat kowang! Hamek ko!! Kah5

KLIK BANNER INI..



Sebenarnya ada banyak lagi.. Tapi websites yang paling top sekali BlogHolicsDesign! Mana-mana aku buka, mesti ada websites tu! Amboi dah maju lah nampak nya kan??

Dan aku nak tunjukkan kat korang semua yang hasil kerja satu websites ni yang sangat menarik perhatian aku. Hah aku nak tempah kat websites inilah!! Bukan yang Dua websites kat atas ni tak bagus.. Tapi hati aku dah berkenan kat websites yang ini.. Hahahahaha nak buat macam mana kan? Alaaa kalau korang tengok pun mesti korang tertarik jugak! Now aku kasi tunjuk kat korang HASIL KERJA nya ya?

a million dresses

Duckling to Swan


laceyLoves


cocktails & daydreams!
ini yang saya berkenan and paling comel sekali..
hah korang pula macam mana??
Hah nampak tak keSIMPLEan nya? Hehehe memandai saja aku tokok tambah.. Kalau nak tahu, aku adalah perosak bahasa.. Hahahahhaha tak adalah gurau saja.. :)

Ini semua hasil tangan dari elevatormusik: Blog Designs.. Korang kena klik dan cuci mata kat web situ.. Banyak lagi sebenarnya.. Tapi itulah templates yang menarik pilihan aku.. Keh3

Eh dah Jam dua lah.. Apsal korang tak ingat kan aku?? Hadoiii k laa.. Malas nak cakap banyak.. Kang korang pulokk yang bosan dengar aku punya bebelan.. Hahahhaha free! Tanpa bayaran woo !


2 comments:

  1. boleh nampak your taste yang macam mana. simple but nice :)

    ReplyDelete
  2. @Sya Isya yup ! hehehehe saye suka colour yang soft2.. hehehehe simple kan, tak adalah visitor sakit mata memandang. tambah2 blog yg berat kan.. :)

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..