Make Up Terbaru Untuk Blog! Tadaaaa !

Fuhh sejuk gila malam ni.. Asyik 'terkucil2' je aku. Tadi Online kat Twitter kejab. Unfollow balik kepada yang unfollow saya tuh. Bila saya tengok followers saya, TAK BERGANJAK! Asyik number tu saja! Bengkak hati kita jemah oii .. Macam tak ada siapa yang sudi nak follow kita saja .. Sedangkan saya follow back?? Hehehehe lantaklahh !

Kita nak cakap kat readers kita ni.. You lah . Yang tengah baca, dok skodeng, dok stalker kita tuh? Hehehe nak cakap sikit yang puasa dah dekat seminggu dah kan? :D wah saya setakat ni penuh tau! Hah tak lama lagi tak penuh lah puasa saya! :p Yang baca ni pun mesti tak puasa penuh ni.. Betoii tak? Hahahahaha gurau!



Tadi blogwalking kat blog Arrien Amani's Blog tau! Blog tu cantik sangat dan ada tuto yang korang belum jumpa lagi! Hehehehehe Saya stalker habis2! Best giler pergi sana.. Bagi saya lah.. Hahahaha


Disebabkan itulah rupa blog saya berubah! Korang semua trylah pergi sana! Jangan lupa cuba tuto dia tu ek? Jangan lupa follow dia.. Saya Followers Yang Ke-1026. Jomlah jadi followers dia. Penat jugalah make up blog saya kasik cantekk! But sorry kalau tak cantekk.. Kah3 Ini saja yang saya mampu.. :)

Now inilah rupa blog saya yang sekarang ni.. :) Nak comment dari kamu yang tengah baca ni boleh tak? Macam mana hasil make up saya ya? Cun tak? Hahahaha Nak jenis yang macam ni tak? Pergilah ke blog yang saya cadangkan tadi tu.. :) Comment ya?



No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..