Bila Cadar Tilam Saya Kena Air liur Basi..

Hai semua! Dah lama saya tak free macam dulu kan? Gelak sama-sama.. Tanya khabar, dah makan ke belum.. Hahahaha Saya belum makan lagi. Memang lah korang tak tanya tapi saya bagi tahu saja.. :( keh3.. nga buat apa tu? hah saya tahu ! bila orang yang tengah blogging or blogwalking ni sambil2 tu mestilah tengah online kan? Alaah! Dah faham sangat dah! Korang apa khabar? Sihat? Aku alhamdulillah.. Hadoii nga basuh baju tadi.. Dah siap keringkan dah.. Tengah nak sidai saja belum! Korang sat eh? nak sidai baju jab! tunggu tau! hehehe baju aku sebakul! Itu semua baju asrama.. Jab tau! Ada benda nak share dengan korang semua! Wait2.. :)



Lima minit kemudian....

Alaaa sekejab saja sidai baju tuh.. Lagi pun itu semua baju aku, siapa lagi yang nak sidaikan .. Barang sendiri, sidai sendiri laa! :D

Saya tak ingat tarikh dia bila but ingat hari saja.. Hari Ahad! Petang tu saya balik asrama.. Malam tu saya balik rumah balik sebab rumah kedua saya tak ada air!! Habis macam mana nak mandi??? Habis aku kena soal selidik dengan ayah aku tau..! Nasib baik mood ayah saya waktu tu okey saja! :)

Esok jam Enam Pagi awal-awal saya bangun! Pergi sekolah macam biasa lah kan? Tetiba malam hari isnin tu saya nak tido, bantal dan cadar tilam saya bau air liur basi! Hah? siapa punya air liur basi ni? macam mana saya nak tidur? Saya pun bangun lah! Bila bangun tengok je kat tilam ada 'peta'.. Hadoii.. Nasib saya lah.. Nak tidur pun kena cover tau! Keh3.. Saya pun tertanya-tanya siapa lah tuan punya air liur basi nih.. Patut ke?? Tak patut tak patut..!


Bila tuannya tiada, jaglah sesuatu barang tuannya dengan baik setelah digunakan.. Itu tandanya kita hargai apa yang tuannya bagi.. Hah nampak tak nilainya kat situ? Elleh cakap orang tidur keluar air liur basi... Korang pun sama kan?? Tak nak ngaku.. :p Malu lah tu? :) Buat apa nak malu.. Bagi saya normal lah tuh.. Sebab bila kita tidur, mulut kita akan terngangah.. Tengok juga jenis orang tu macam mana.. :)
Tapi persoalannya KENAPA KATIL SAYA??? mwahhhh!!

No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..