Baju Nikah.. :))

Hari tuh, entah hari apa entah. Tetiba my mom and me tengok baju nikah.. Ohh so sweet.. Cantik gila beb! Saya pun mulalah berangan.. Amboi.. :D Ibu saya dah plan awal2 dah baju nikah anak2 dara dia. Hahaha saya pun ketawalah.. Saya cakap dengan ibu yang saya nak kain satin.. :) And ada kain lining yang macam jaring2 tuh.. :) Ibu cakap , saya tak perlu risau.. Ibu tahulah apa ibu nak buat. Ibu fahama sangat anak2 ibu nih. :)) Eceh, macam ibu pula yang nak kawin :P

Jom tengok :)


baju nikah ni jenis peplum tau. mesti mahal kan?

cantiknya yang ini.. :(
Hah yang ini sajalah yang saya berkenan.. Yang lain tudung singkat lah itulah inilah.. Saya nak yang simple tapi cantik. Senang tak serabut.. Ada bunga2 kecik2. tak suka besar2.. Hehehehe Nikah kat mana ya? Ya Allah! Awal2 lagi aku dah plan! Ish nak minta diri dulu lah.. Kang lama2 kang, merepek pulak saya bebel nanti.. k tata salam! **lari2

No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..