Sakit kepala apabila bangun secara mengejut!

Assalammualaikum semua dan selamat pagi. Terasa lama sangat saya tak update blog.. Bangun pagi capai ipad my sis and terus update. Anyway saya belum mandi lagi. Rumah belum kemas, baju belum sidai dan gigi belum gosok! Hahaha teruk kan perangai? It's okay guys! Kamu semua pernah kena macam tuh tak? Kalau bangun dalam keadaan tergesa2, mesti sakit kepala. Aduhh! Tak kisahlah apa pun situasi. Macam bangun lewat nak pergi kerja or sekolah ker, sampai sekolah or tempat kerja mesti sakit kepala sebab terkejut kan? Saya selalu kena sejak akhir2 ni. Tak tahu kenapa.. Hurm kejab! Seacrh google !

(Beberapa minit kemudian)

Dah seacrh dah. Tapi tak ada yang kena dengan apa yang saya nak. Kamu semua apa khabar? Aku alhamdulillah.. Malam tadi rasa sakit sangat kepala. Bila berdiri macam nak pitam. Rasa macam nak demam. Saya pun ngadulah kat ibu saya :D


Ibu, jia macam nak demam lah, sakit kepala.


Waktu tuh aku yang sedang urut ibu aku tak larat dan tak ada tenaga. Ibu aku suruh makan dua bini panadol dan terus tidur. Tapi cara aku lain! Hahaha makan dua biji panasol dan tak tidur! Hahaha yela jam satu pagi baru saya lelapkan mata bila teringatkan seseorang.. :) amboi! Rumah sunyi takut pun ada.. Takut apanya ? Dah pagi dah!

Tengah syok2 menaip, aku nampak macam ada orang kat luar and nampak macam ada kelibat melintas.. Hurm?  Khayalan aku saja kowt? 





2 comments:

  1. Saya pun rasa benda yang sama . Ini simptom ape ye ?

    ReplyDelete
  2. err tak ada simptom apa2 pun. saye memang selalu sakit kepala.. bangun mengejut je sakit kepala.. kalau teruk sangat, baik izzudin jumpa doktor.

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..