Jom Check Kemasukan Tingkatan Enam!!

Assalammualaikum... Hai.. Sakitnya hati bila internet kat rumah buat 'HAL' ..

Heii internet, aku ceraikan kau dengan talak lima! Get Lost!
Ehem2,, now second time nya aku pergi CC ngan budak yang sorang nih..

Ini Adaa... Kawan sejak sekolah rendah!


Dia tanya kenapa tak ada gambar dia dalam blog aku? Hah ni baru aku letak!
Okeylah, itu semua tak penting. Now aku nak bagi tahu tentang Kemasukan Tingkatan Enam bagi sesiapa yang layak. Kepada yang tak layak, maaf la ye? Kepada yang nak check Kemasukan Tingkatan Enam, boleh klik SINI .. Kedatangan anda sangat dialu-alukan! :D

Now jam 3;15 minit petang! Still lagi kat CC.. Aduhh aku dapat form 6! Aku dapat kat sekolah SMK Bukit Piatu Melaka.. Cet, sekolah tu macam mendoakan aku yatim piatu cepat saja! Hahahaha sorry gurau saja!

Hah tak kan nak letak gambar si Adaa saja kowt? Aku pun nak jugak! :)

yang kiri tu saya. yang kanan tu Adaa..
Hah si Adaa ni buka lagu Be Mine.. Aku pun ngah nyanyi! Adoii .. Okey tata! jumpa lagi. Assalammualaikum!

No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..