Background Stripes yang AWESOME !

Sedang meniarap sambil typing, Hahahaha puas menhedit blog.. Inilah hasilnya.. Sorryla . Saya tak power macam korang semua. Walaapun hampir TIGA tahun dalam dunia blogger ni. Hua3!
Aku saje touch up mana-mana yang kene touch up. Pasang background la.. Tengah dok seacrh2 background stripes kan, saya terjumpa beberapa background yang warnanya sangat lembut dan redup! At last aku jumpa jugak! Lama-lama aku terjumpa background blog Lyssa Faizureen. Wah warna dia sedap aje mata memandang nya! Tapi bila aku fikir2 balik, tak kan nak pakai background yang sama dengan kak Lyssa kowt? Dah lah sidebar aku hampir serupa dengan dia. Hahaha Jangan Marah ek? Aku suka yang simple macam akak Lyssa tuh.. Aku pun godek lah yang lain..

Mana si OWNER BACKGROUND yang nmpak background dia kat sini, saya nak cakap background awak cantik sangat tau! Ini beberapa background yang TERSANGATLAH AWESOME!



ini saya punya. lawa kan? **puji sendiri :/





Amacam cantik tak? Sedap aje mata memandang. Kalau warna terang2 memang saya tak suka.. hehehe

No comments:

Post a Comment

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..