♥ 1st Double Giveaway by AinMfna ♥

maaflah akak saya belum buat BANNER lagi.. hehehe

Hah korang, aku tak ada kerja nak buat malam nih. Hehehe join segmen orang jek kejenya! Jom Join..
Hadiah yang sangat menarik.. Mula2 saya tengok ramainya sponsor hadiah untuk segmen tuh! Aku pun malas lah nak join.. Bila fikir2kan semula, aku pun bacalah balik hadiah apa yang menarik kan.. Dah gila bayang.. Hahahaha Jom lah join. Memang lah ramai sponsor. Semakin banyak hadiah, semakin ramai sponsor. Alaa banyak2 pun FREE kowt? Free tak nak? Manalah tahu rezeki kamu semua ka? Try sajalah. Cuba nasib la katakan. Kalau macam saya nih, entahlah! Hahaha jom lah join! Kalaulah tak dapat, nangis golek2 aku.. Dah lah hadiah2 semua AWESOME .. hehehehe Join tau, tak join cekik ko.. Hahahhaha gurau pula..

Aku tetiba teringat first2 berblog nih. Segmen tu apa? Amendenyer minatang tuh? Sekarang baru aku tahu.. Itulah aktiviti untuk para blogger. Sambil2 tu, dapat meningkatkan lagi bilangan followers. Aku tak buat segmen sebab tu followers aku cukup2 makan saja. Hahaha 

9 comments:

  1. selamat bersegmen . good luck :)

    ReplyDelete
  2. @Sabrina SA Thanks sebab kunjung kat blog budak yg syok sendiri ni.,. hehehehe

    ReplyDelete
  3. komen entry sya yang ni jom , sya masuk ga komen terbanyak .. help kay

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    ReplyDelete
  4. thankyou sudi join 1st giveaway Ain . Senarai peserta dh diupdate , btw promote utk top referral , hdiah mnarik mnanti :D

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-1st-double-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. hai..singgah dari giveaway yang sama....good luck :)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete
  7. good luck :)

    http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama ,jemput singgah balik yea. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

    ReplyDelete
  9. Membalas kunjungan.. goodluck ;)


    http://norvanida.blogspot.com/2013/04/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

    ReplyDelete

➡Terima Kasih Kerana Membaca..
➡Kalau nak tinggalkan sebarang komen,
letak link blog sekali..
➡komen positif je tau..
➡keep blogging
➡Terima Kasih Blogwalking..
➡Datang lagi..